Campings aan het meer en de rivier

Een camping bij een meer staat garant voor maximaal plezier van wateractiviteiten. Of u nu een liefhebber bent van watersporten of gewoon een visser, door te kiezen voor een camping aan de rivier kunt u zich overgeven aan uw favoriete hobby's.

Of het nu natuurlijk of kunstmatig is, in het hooggebergte of op het platteland, een meer is de ideale plek om te kamperen. Er zijn tal van campings gevestigd en ze bieden u diensten en recreatieve faciliteiten die even goed zijn als hun collega’s aan zee. Het water hoeft niet zout te zijn om u fijne zandstranden te bieden.

Kamperen aan een rivier heeft ook zijn voordelen. In het hoogseizoen zorgen de oevers van de rivier voor een onmiskenbare frisheid tijdens de intense zomerse hitte. Kamperen in de kloven van de Ardèche of aan de oevers van de Drôme is een terugkeer naar de essentiële natuur. Het water daar is zuiver, helder en verkwikkend zoals al het bronwater.

Aan de voet van de kastelen van de Loire, aan de oevers van de Rhône, langs de oevers van de Rijn, langs de Garonne, waar u ook uw vakantie doorbrengt, een camping aan het water zal u volledig voldoening schenken.

Welke camping aan een meer of rivier kiezen voor uw vakantie?

Bent u op zoek naar un campings aan het meer en de rivier voor uw volgende vakantie? Kies uit de 1 720 campings in onze campingvakantiegids.

Lees meer
Alle campings bekijken

1 720 Campings aan het meer en de rivier in Frankrijk beschikbaar