Campings met serviceplaats voor campers

De camper, er is niets beter voor complete vrijheid tijdens het kamperen. Als je je dagelijkse routine en het hectische tempo voor een weekend of meerdere dagen wilt verlaten, is de camper de ultieme kampeerwijze!

Alles binnen handbereik, je huis op wielen, je gaat op vakantie om de wegen van Frankrijk en verder te verkennen. Stoppen waar je maar wilt is natuurlijk mogelijk, maar wordt steeds moeilijker vanwege steeds strengere regelgeving! Daarom bestaan er servicegebieden voor campers. Ze stellen je in staat om een pauze te nemen voor een nacht of een paar dagen op een gereserveerde plek, waar je alle nodige voorzieningen vindt. Schoonwatervoorziening, toilet- en afvalwaterafvoer, waarvan de meeste direct toegankelijk zijn, stellen je in staat je voertuig te verversen.

Een servicegebied voor campers kan worden aangeboden door een openbare of private instantie, of direct in een camping worden geïntegreerd. Hierdoor kan de reiziger profiteren van alle diensten die de camping biedt, zoals het zwembad, het waterpark of andere recreatieve activiteiten.

Welke camping met serviceplaats voor campers kiezen voor uw vakantie?

Bent u op zoek naar une campings met serviceplaats voor campers voor uw volgende vakantie? Kies uit de 2 408 campings in onze campingvakantiegids.

Lees meer
Alle campings bekijken

2 408 Campings met serviceplaats voor campers in Frankrijk beschikbaar